Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Neverwinter Nights: Enhanced Edition

*
Η developer Beamdog ανακοίνωσε ότι το Neverwinter Nights: Enhanced Edition πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 27 Μαρτίου 2017. Ακόμα, όπως φαίνεται έχουν πλέον αλλάξει και οι προθέσεις της Beamdog, όσον αφορά την κυκλοφορία της εν λόγω έκδοσης και στο Nintendo Switch. Από τη θέση ότι δεν υπάρχουν επίσημα πλάνα για την ώρα, έχουμε περάσει στο πρόκειται για κάτι που μας προσελκύει.Σας υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 και απέσπασε θετικές κριτικές για το βάθος της ιστορίας του και τα side quests που κρατούν τους παίκτες απασχολημένους για μεγάλο διάστημα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο προσφατο trailer για τον τίτλο, έτσι για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*